MAT

MAT-tuotemerkin takaa löytyy kreikkalainen perheyhtiö, joka on luonut plus-koon muotia jo vuodesta 1988. MAT on myös vuosia tehnyt yhteistyötä italialaisten muotisuunnittelijoiden kanssa. MAT seuraa maailman muotia tarkalla silmällä ja saa sieltä inspiraation uusimmista trendeistä. MAT rakastaa kokeilla uusia materiaaleja, kankaita ja muotoja, kuitenkaan koskaan unohtamatta mukavuutta ja laatua.

Millainen on MAT-nainen? Trendikäs ja ylpeä kurvikkuudestaan ja runsaudestaan, positiivinen ja iloinen mieleltään, intohimona muoti ja elämä yleensä. Mat Fashion -faneja on ympäri maailmaa!

Kitana

Kitana on italialaisen tunnetun Rinascimenton Plus-koon brändi. Kitana tietää, mitä on muoti. Kitana tuntee tyylin, trendit, mutta myös naisten kehon ja siksi stylistimme valitsevat huolellisesti tuotteet, jotka korostavat parhaiten naisten kurvien pehmeyttä. Laatu ja italialainen tarkoittaa samaa kuin  Kitana. Tarkoitus ei ole piilottaa naisellisia muotoja, vaan olla ylpeä niistä. Kitanan vaatteet suunnitellaan ajatellen naisen päivää aina aamusta lähtien illan rientoihin asti. Kitana on ylellinen, trendikäs brändi, jossa pientä glamouria.  Tuotteet valmistetaan Italiassa. Kitanan pääpaino suunnittelussa on muoto, mukavuus, innovatiivisuus, monipuolisuus, trendikkyys, yksityiskohdat, naisellisuus ja kauneus…Kitana on kaikkea tätä ja paljon muuta: Kitana olet sinä!

Adia

ADIA on tanskalainen trendikäs ja naisellinen muotimerkki, joka on suunniteltu kurvikkaille ja runsasmuotoisille naisille. Tyylikkyys ja naisellisuus ei ole koosta kiinni. ADIA-merkin vaatteet on suunniteltu juuri plus-kokoisia, erityisesti 42-56 kokoisia naisia varten. Unohda trikoosäkit. Ota tilalle klassisen tyylikkäät ja ajattomat ADIA-vaatteet. Tämä merkki tulee yllättämään sinut positiivisesti ja ADIA-vaatteista tulee mielivaatteitasi.