Hei,

olemme nyt maaliskuussa avanneet pienen Showroom-myymälän kotipaikkakuntaani Nummelaan. Täällä pääset hifistelemään ja sovittamaan verkkokaupan tuotteitamme. Näin voit varmistaa oikean koon ja tuotteen laadun. Sitten onkin jatkossa helpompi tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta kun malliston kokoluokka ja laatu on jo tiedossa. Tule käymään Showroom-myymälässämme, joko yksin tai ystäväporukalla. Olemme avoinna ti-to klo 13.00-18.00 tai muulloin erikseen sovittuna ajankohtana.BeingGreat Oy, Showroom-myymälä: Juurakkotie 4B, Nummela, 040 512 5322. Tervetuloa!


Kotikutsut

Tulen myös mielelläni esittelemään mallistoja kotikutsuille, niin pääset ystäviesi kanssa testailemaan näitä ihanuuksia ja luotettava makutuomaristo on paikalla. Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan aika (asiakaspalvelu@beinggreat.fi tai 040 512 5322).

Kotikutsujen emännälle ja kutsuvieraille rahanarvoisia etuja.

Sovitaan aika ja sen jälkeen sinun tarvitsee vain kutsua mukaan ystäviäsi. Vähimmäisosallistujamäärä kotikutsuille on 6 henkilöä. Voit myös pyytää jokaista vierastasi ottamaan mukaan omia ystäviään, vaikkapa makutuomareiksi. Tarjoamme sinulle tilaisuuden emäntänä ja järjestäjänä rahanarvoisia etuja. Myös vieraasi pääsevät nauttimaan kotikutsujen eduista.

KOTIKUTSUJEN EMÄNNÄN JA VIERAIDEN EDUT

EMÄNNÄN EDUT

Emännän omat ostot alle 100 euroa – alennus 20 euroa
Emännän omat ostot 100-200 euroa – alennus 30 euroa
Emännän omat ostot yli 200 euroa – alennus 40 euroa

Jos koko tilaisuuden/illan ostot ylittävät 300 euroa saa emäntä vielä lisäbonuksena 15 euron alennuksen joko käytettäväksi heti tai myöhemmin esim. verkkokaupassamme. Bonusalennus on voimassa 6 kk.

KUTSUVIERAIDEN EDUT

Vieraan ostot alle 100 euroa – alennus 10 euroa
Vieraan ostot 100-200 euroa – alennus 20 euroa
Vieraan ostot yli 200 euroa – alennus 30 euroa

Pidetään yhdessä kiva ilta/iltapäivä laadukkaan muodin parissa.

Tuon kuohuvat mukanani! Nähdään!

HUOM! Edut eivät koske jo alennettuja hintoja. Illan kokonaissumman etu tulee kylläkin aina emännälle.