Hei,

meillä on myös pieni Showroom-myymälä Nummelassa, Vihdissä. Täällä pääset hifistelemään ja sovittamaan verkkokaupan tuotteitamme. Näin voit varmistaa oikean koon ja tuotteen laadun. Sitten onkin jatkossa helpompi tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta kun malliston kokoluokka ja laatu on jo tiedossa. Tule käymään Showroom-myymälässämme, joko yksin tai ystäväporukalla. Tarkemmat ja päivitetyt aukioloajat näet parhaiten Facebook-sivustoltamme BeingGreat tai @suurenmoisetnaiset. Voit myös soittaa ja sovitaan sinulle paras ajankohta tuotteisiin tutustumiseen ja sovitteluun showroomilla 040 512 5322, Juurakkotie 4 B, Nummela. Tervetuloa!

Muista showroom-myymälän tapahtumista löydät myös parhaiten tietoa Facebook ja Instagram -sivustoltamme, joten seuraa meitä siellä.


Asiakasillat

järjestän mielelläni Showroomilla sinulle ja ystävillesi hauskan illan plus-muodin parissa. Kerää auto täyteen ystäviä ja tulkaa yhdessä viettämään naisten muodin iltaa kanssamme showroomille. Minä tarjoan pientä purtavaa ja kuohuvaa juomaa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kerätä ystävät kasaan ja tulla paikalle. Asiakasiltojen etuna saatte 15 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin sovitaan sopiva aika teille klassisen ja laadukkaan plus-muodin parissa: asiakaspalvelu@beinggreat.fi tai 040 512 5322.

Nähdään ja kuullaan!

t. Satu/BeingGreat

Kotikutsut

Tulen myös mielelläni esittelemään mallistoja kotikutsuille, niin pääset ystäviesi kanssa testailemaan tuotteita ja luotettava makutuomaristokin on valmiiksi paikalla. Ota yhteyttä niin sovitaan aika ja paikka ja pidetään hauska naisten ilta trendikkään muodin parissa: (asiakaspalvelu@beinggreat.fi tai 040 512 5322). t. Satu/BeingGreat

Kotikutsujen emännälle ja kutsuvieraille rahanarvoisia etuja.

Vähimmäisosallistujamäärä kotikutsuille on 5 henkilöä. Voit myös pyytää jokaista vierastasi ottamaan mukaan omia ystäviään, vaikkapa makutuomareiksi. Tarjoamme sinulle tilaisuuden emäntänä ja järjestäjänä rahanarvoisia etuja. Myös vieraasi pääsevät nauttimaan kotikutsujen eduista.

KOTIKUTSUJEN EMÄNNÄN JA VIERAIDEN EDUT

Ostot per henkilö > 200 euroa, alennus – 15 %
Ostot per henkilö yli 200 euroa, alennus – 20 %

Jos koko tilaisuuden/illan ostot ylittävät 400 euroa saa emäntä vielä lisäbonuksena 40 euron arvoisen lahjakortin joko käytettäväksi heti tai myöhemmin esim. verkkokaupassamme. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Pidetään yhdessä kiva ilta/iltapäivä laadukkaan muodin parissa.

Kuullaan ja nähdään!

t. Satu/BeingGreat

HUOM! Edut eivät koske jo alennettuja hintoja.