Hei,

myymälämme muuttaa avarampiin tiloihin marraskuun alussa. Uusi myymälä laajemmalla kokovalikoimalla eli siis myös pienemmille kurveille (36-40). Uusi myymälä osoitteessa Vihdintie 4-6 (Kino Akselin yläkerta). Pienemmät koot (36-40) saatavana vain myymälässä. Myymälän ja verkkokaupan valikoima ja hinnat myös plus-koon tuotteiden välillä voivat poiketa toisistaan. Tervetuloa uuteen myymäläämme marraskuusta alkaen joko itseksesi tai vaikka ystävä tai työporukalla. Uudet myymälän tarkemmat ja päivitetyt aukioloajat näet parhaiten Facebook-sivustoltamme BeingGreat tai @suurenmoisetnaiset. Tervetuloa käymään!

 

Private Shopping -asiakasillat

järjestän mielelläni sinulle ja ystävillesi hauskan illan muodin parissa, vain teille. Kerää auto täyteen ystäviä tai työkavereita ja tulkaa yhdessä viettämään naisten muodin iltaa kanssamme. Minä tarjoan pientä purtavaa ja kuohuvaa juomaa, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kerätä ystävät kasaan ja tulla paikalle. Asiakasiltojen etuna saatte 15 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. sekä porukan kokoonkutsuja saa vielä lisäksi 40 euron lahjakortin meille, jonka voi käyttää vaikka heti Private Shopping -illassa tai myöhemmin (voimassa 6 kk). Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin sovitaan teille sopiva ajankohta (ilta tai viikonloppu, myymälän aukioloaikojen ulkopuolella). asiakaspalvelu@beinggreat.fi tai 040 512 5322/Satu.

Nähdään ja kuullaan!

t. Satu/BeingGreat

Kotikutsut

Tulen myös mielelläni esittelemään mallistoja kotikutsuille, niin pääset ystäviesi kanssa testailemaan tuotteita ja luotettava makutuomaristokin on valmiiksi paikalla. Ota yhteyttä niin sovitaan aika ja paikka ja pidetään hauska naisten ilta trendikkään muodin parissa: (asiakaspalvelu@beinggreat.fi tai 040 512 5322). t. Satu/BeingGreat

Kotikutsujen emännälle ja kutsuvieraille rahanarvoisia etuja.

Vähimmäisosallistujamäärä kotikutsuille on 5 henkilöä. Voit myös pyytää jokaista vierastasi ottamaan mukaan omia ystäviään. Tarjoamme sinulle tilaisuuden emäntänä ja järjestäjänä rahanarvoisia etuja. Myös vieraasi pääsevät nauttimaan kotikutsujen eduista.

KOTIKUTSUJEN EMÄNNÄN JA VIERAIDEN EDUT

Ostot per henkilö > 100 euroa, alennus – 10 %
Ostot per henkilö yli 100-200 euroa, alennus – 15 %

Jos koko tilaisuuden/illan ostot ylittävät 400 euroa saa emäntä vielä lisäbonuksena 40 euron arvoisen lahjakortin joko käytettäväksi heti tai myöhemmin esim. verkkokaupassamme. Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Pidetään yhdessä kiva ilta/iltapäivä laadukkaan muodin parissa.

Kuullaan ja nähdään!

t. Satu/BeingGreat

HUOM! Edut eivät koske jo alennettuja hintoja.