BeingGreat

Tyylikkyys ei ole koosta kiinni. Niin me ainakin BeingGreat’illä ajatellaan. BeingGreat tarjoaa laadukasta ja tyylikästä muotia kurvikkaille ja runsaille naisille. Uutta klassisen trendikästä Eurooppalaista muotia omalla pienellä twistillä. Meidän motto on: Kun näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä. Arkikin voi tuntua pieneltä luksukselta kun peilistä katsoo tyylikäs ja itsevarma minä. Joku onkin joskus sanonut että nainen näyttää kauneimmalta silloin kun hän itse tuntee olevansa kaunis.

Meitähän löytyy kaiken mallisia. Siksi me BeingGreat’illä puhummekin mieluummin kurveista ja muotojen runsaudesta kuin Plus-koosta. Olit sitten muodoiltasi omena, päärynä tai jokin muu yhdistelmä, löydät valikoimastamme varmasti juuri sinun muotojasi parhaiten korostavat vaatteet.

Tutustu valikoimaan. Katso myös asuvinkkimme.

Valikoima uudistuu jatkuvasti. Valikoiman tuotteita on aina rajallinen määrä varastossa, joten ole nopea että saat haluamasi. Näitä vaatteita ei todellakaan tule ihan heti vastaan kadulla.

Järjestämme myös mielellämme asiakasiltoja showroomilla Nummelassa, Vihdissä. Ota yhteyttä niin järjestetään ystäväporukallesi hauska ilta trendikkään ja laadukkaan muodin parissa. Asiakasiltojen etuna -15 % kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kannattaa siis tulla tutustumaan valikoimaan. Tuo sinä muutama ystävä mukanasi niin me tarjoamme muodin lisäksi pikkupurtavaa ja kuohuvaa juomaan illan aikana. Ota yhteyttä 040 512 5322 tai asiakaspalvelu@beinggreat.fi. Nähdään!

Tulen myös mielelläni esittelemään valikoimaa kotikutsuille, joten ota yhteyttä niin sovitaan aika ja paikka ja tuotteet, joista sinä ja ystäväsi olette eniten kiinnostuneita. Minimiosallistujamäärä/kotikutsut on 6 henkilöä. Rahanarvoisia etuja kaikille kotikutsuille osallistuville sekä erityisesti emännälle. Lue lisää Asiakasillat showroomilla ja kotikutsut. Kuullaan!

Käy myös tykkäämässä meistä Somessa (FB BeingGreat, Instagram: beinggreat_fi). Kiitos.