BeingGreat

Tyylikkyys ei ole koosta kiinni. Niin me ainakin BeingGreat’illä ajatellaan. BeingGreat tarjoaa laadukasta ja tyylikästä muotia niin pienemmille kuin suuremmillekin kurveille. Uutta klassisen trendikästä Eurooppalaista muotia omalla pienellä twistillä. Meidän motto on: Kun näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä. Arkikin voi tuntua pieneltä luksukselta kun peilistä katsoo tyylikäs ja itsevarma minä. Joku onkin joskus sanonut että nainen näyttää kauneimmalta silloin kun hän itse tuntee olevansa kaunis.

Meitähän löytyy kaiken mallisia. Olit sitten muodoiltasi omena, päärynä tai jokin muu yhdistelmä, löydät valikoimastamme varmasti juuri sinun muotojasi parhaiten korostavat vaatteet.

Verkkokauppa keskittyy vain plus-koon muotiin eli kokoihin 44-54. Myymälässä (Nummela, Vihti) löytyy kokoja kaiken kokoisille muodoille ja kurveille koosta 36 aina kokoon 54 asti. Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinun muotojasi parhaiten korostavat vaatteet omalla twistillä.

Valikoima uudistuu jatkuvasti. Valikoiman tuotteita on aina rajallinen määrä varastossa, joten ole nopea että saat haluamasi.

Järjestämme myös mielellämme Private Shopping -tilaisuuksia myymälässämme Nummelassa, Vihdissä. Ota yhteyttä niin järjestetään ystäväporukallesi hauska ilta trendikkään ja laadukkaan muodin parissa. Asiakasiltojen etuna -15 % kaikista normaalihintaisista tuotteista sekä porukan kokoon kutsujalle 40 euron lahjakortti jonka voit käyttää vaikka heti Private Shopping -tilaisuudessa tai myöhemmin (voimassa 3 kk). Kannattaa siis tulla tutustumaan valikoimaan. Tuo sinä muutama ystävä mukanasi niin me tarjoamme muodin lisäksi pikkupurtavaa ja kuohuvaa juomaa. Ota yhteyttä 040 512 5322 tai asiakaspalvelu@beinggreat.fi. Nähdään!

Käy myös tykkäämässä meistä Somessa (FB BeingGreat, Instagram: beinggreat_fi). Kiitos.