BeingGreat

Tyylikkyys ei ole koosta kiinni. Niin me ainakin BeingGreat’illä ajatellaan. BeingGreat tarjoaa laadukasta ja tyylikästä muotia kurvikkaille ja runsaille naisille. Uutta klassisen trendikästä Eurooppalaista muotia omalla pienellä twistillä. Meidän motto on: Kun näyttää hyvältä, tuntuu hyvältä. Arkikin voi tuntua pieneltä luksukselta kun peilistä katsoo tyylikäs ja itsevarma minä. Joku onkin joskus sanonut että nainen näyttää kauneimmalta silloin kun hän itse tuntee olevansa kaunis.

Meitähän löytyy kaiken mallisia. Siksi me BeingGreat’illä puhummekin mieluummin kurveista ja muotojen runsaudesta kuin Plus-koosta. Olit sitten muodoiltasi omena, päärynä tai jokin muu yhdistelmä, löydät valikoimastamme varmasti juuri sinun muotojasi parhaiten korostavat vaatteet.

Tutustu valikoimaan. Katso myös asuvinkkimme.

Valikoima uudistuu jatkuvasti. Valikoiman tuotteita on aina rajallinen määrä varastossa, joten ole nopea että saat haluamasi. Näitä vaatteita ei todellakaan tule ihan heti vastaan kadulla.

Tulen myös mielelläni esittelemään tuotteitamme kotikutsuille, niin pääset ystäviesi kanssa hifistelemään ja sovittelemaan näitä ihanuuksia. Lue lisää kohdasta Kotikutsut ja ota rohkeasti yhteyttä.

Käy myös tykkäämässä meistä Somessa (FB BeingGreat, Instagram: beinggreat_fi). Kiitos.