Asuvinkki 1

Yhdistä keveyttä ja hienostuneisuutta rennosti farkkujen kanssa. Molemmat tuotteet monikäyttöisiä yhdistellä niin arkeen kuin juhlaankin sopiviksi. Tässä hieman rennompi mutta tyylikäs asuvinkki. Tämä asu toimii niin töissä kuin illanvietoissakin. Farkut Super-stretchiä, joten erittäin istuvat ja mukavat päällä. Yläosa ihanan keveää ja ilmavaa tyylikkyyttä pitsikoristein.

Asuvinkki 3

Tyylikkäästi arjessa nyt niin muodissa olevalla lintukuosilla. Laskeutuva toppi alla, mukavan rennot mutta siistit mustat puuvillafarkut ja päällä pitkä lintukuosinen paitajakku, jossa vyötäröllä yhden napin kiinnitys. Asiallista, tyylikästä ja modernia arkipäivän muotia.

Asuvinkki 2

Mukavaa ja lämmintä syksyn menoihin. Tyylikkäät mutta rennot mustat farkut, yhdistettynä klassiseen puseroon ja ponchojakkuun. Pusero kevyttä ja laskeutuvaa materiaalia. Yksityiskohtana edessä keskellä kiva musta raita. Jottei kylmä yllätä, ota mukaan persoonallisen tyylikäs ja lämmin ponchojakku. Klassista harmaan mustaa tyyliä, omalla pienellä twistillä.